Dr. Comănescu Carmen

Calificare în dermatologie cosmetică (metode de peeling, injecţii cu toxină botulinică, fillere cu acid hialuronic, tratamente cu laser şi lămpi pentru rejuvenare), curs de dermatochirurgie şi laserterapie în dermatologie și curs de pregătire în dermatocosmetologie în Israel.

Dr. Balea Marius

Competenţă în imunologie și specializare în hemato-oncologie, flow-citometrie şi transplant medular la UCL Mont-
Godinne, Belgia.

Dr. Nica Sanda

Competenţă în electromiografie, electroencefalografie, atestat în managementul serviciilor de sănătate, curs de formare continuă “Movement Disorders Teaching Course”.

Prof. Ţicmeanu Marina

Competenţă în ecocardiografie, ecografie Doppler vasculară, ecografie generală, specializare în cardiologie şi ecocardiografie la UCL Mont-Godinne (Belgia).

Dr. Popa Raluca

Competenţă în ecografie Doppler vasculară, specializare în chirurgie cardiacă la Spitalul Georges Pompidou (Paris), specializare în chirurgie vasculară şi coronariană la Spitalul Mulhouse-Alsace (Franța), specializare în chirurgie cardiacă la Bergamo (Italia).

Dr. Stănescu-Acsinia Irina

Ecografie generală, endoscopie diagnostică, cursurile Euroson School 2007-2011 (ultrasonografie în gastroenterologie, ultrasonografie în hepatologie, ecografie Doppler, ecografie de contrast, ecografie de părţi moi), curs de patologie oncologică digestivă.

Dr. Maxim Adrian Eugen

Medic specialist Obstetrica-Ginecologie la clinicile Medicover, Polisano si Spitalul Medicover. Competenţă în contracepție și medicina sexualității.

Cabinetul Dr. Jovin este alături de dumneavoastră din 1997

Ne bucurăm că am reușit să strângem la cabinetul dr. Jovin un colectiv valoros, cu experiență căpătată în marile spitale din București și care înțelege cât de important este ca pacientul să se simtă confortabil.