Cabinetul Dr. Jovin

 

Încă de la înfiinţare în Str. Paris, cabinetul a atras medici renumiţi, numărându-se printre primele practici medicale private din ţară. Din 2007 şi până în prezent, funcţionează în noua locaţie din Str. Mozart 31, cu o echipă renumită de medici, formată în marile spitale bucureştene.

Cabinetul Dr. Jovin oferă o extinsă gamă de servicii de cea mai înaltă calitate, cu un excelent raport calitate preţ.Doctorul Gheorghe Jovin

Dr. Gheorge Jovin, unul dintre ‘părinţii’ ecografiei româneşti, a înfiinţat cabinetul medical care îi poartă numele în anul 1997 cu misiunea principală de a introduce imagistica ecografică modernă în depistarea bolilor acute şi cronice.

Continuând misiunea Dr. Jovin, susţinem anual premiul „Gheorghe Jovin”, oferit de către Societatea Româna de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie (SRUMB), pentru excelenţă în ecografie.
Doamna Jovin vorbește despre începuturile cabinetului Dr. Jovin

Doamna Mihaela Jovin rememorează începuturile cabinetului dr. Jovin, înființat de doctorul Gheorghe Jovin în 1997 și condus e acesta până la trecerea în neființă în 2008, când a fost preluat de discipolul său, doctorul Dan Stănescu.

Profesorul Gheorghe Jovin a fost cel care a introdus ecografia la noi în țară, alături de alți specialiști, în decursul celor peste 30 de ani de activitate pregătind generații întregi de medici ecografiști.